Qui som     Què fem     Contacte
info@viulavela.com        (0034) 647090763

Has navegat alguna vegada a vela? T’agradaria provar-ho durant unes hores? O bé, ja saps que t’agrada i vols tenir més experiència? Escull entre les nostres propostes diferents segons el que més et convingui:

 • Sortides de mig dia: Naveguem per davant de Mataró durant 4 hores pel matí o bé per la tarda. Tindràs l’oportunitat de tenir un primer contacte amb el mar o bé repetir per tenir més experiència.
 • Sortides de dia sencer: Naveguem davant la costa del Maresme (8 hores aproximadament). Per si se’t fa curt mig dia, pots navegar durant tot el dia o compaginar-ho amb un fondeig si el temps ho permet. Activitat només disponible amb l’embarcació Maitres.
 • Sortides de cap de setmana: Naveguem fins a la Costa Brava on hi passem la nit i tornem al dia següent. Aquesta sortida, té un especial valor afegit ja que combinarem l’aprenentatge nàutic amb la descoberta de la fauna marina. Activitat només disponible amb l’embarcació Maitres.
 • Illes Balears: Descobreix les illes des d’un punt de vista diferent. Demana’ns més informació d’aquesta sortida. Activitat disponible només en temporada d’estiu i en l’embarcació Maitres.

Informació

 • Places

  Fins a 4 places en l'embarcació Pusse d'Aigo i fins a 7 places en el Maitres (4 places en modalitat de cap de setmana).
 • Què s'inclou?

  Embarcació, patró, combustible i assegurança. En sotides de cap de setmana també inclou amarrament a port, dinar dissabte i esmorzar diumenge.
 • Preus

  Consulta la pestanya de Calendaris i Reserves.

Programa de la sortida de cap de setmana

Trobaràs informació dels horaris i activitats programades.
Fes click

Mig dia

Pensat tant pels que vulguin fer un passeig davant del litoral del Maresme com pels que vulguin probar per primera vegada la navegació a vela.

Dia sencer

Pels qui no en tinguin prou amb mig dia, pots navegar, banyar-te i gaudir del mar tot un dia sencer.

Cap de setmana

Vols un cap de setmana diferent mentre naveguem cap a la Costa Brava? Aquesta és la teva sortida!